Fri. Oct 18th, 2024
Serie B - Για τον Logiman Crema μεσοβδόμαδα εναντίον του Bernareggio

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την Logiman Κρέμα, που αρραβωνιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Treviglio. Αντίπαλοι επί καθήκοντι είναι οι παλιοί γνώριμοι του “μεντρεσέ” του Bernareggio, για την επανάληψη μιας μονομαχίας που είχε παλλόμενες στιγμές τα τελευταία χρόνια, με ανάμεικτη τύχη για τις δύο ομάδες.

Οι Μιλανέζοι χαίρουν άκρας υγείας, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με πλήρη βαθμολογία και προέρχονται από το εξωτερικό χτύπημα στο Πιομπίνο. Η Lissone Interni Brianza είναι, όπως και η Logiman, μια πολύ νεανική ομάδα, με μόλις δύο παίκτες γεννημένους πριν από το 2000. Πρώην παίκτης του αγώνα είναι ο σέντερ Τσετσερούκου από την Κρεμάσκα.

Πολύ προικισμένη ομάδα σε αθλητικό επίπεδο, έχει δείξει τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα που επέτρεψαν στην Μπερναρέτζιο να ανακτήσει διψήφια μειονεκτήματα και στους δύο αγώνες της τρέχουσας σεζόν.

Στην άμυνα, ο επιβεβαιωμένος προπονητής Λομπάρντι προτιμά έναν πολύ επιθετικό άνθρωπο, αλλά οι παίκτες του έχουν δείξει και σε αυτό το τμήμα ένα καλό ποσοστό προσαρμοστικότητας σε άλλες λύσεις.

Πρόκειται επίσης για ένα βαθύ σχήμα, με εννέα παίκτες ικανούς να κρατήσουν καλά το γήπεδο. Η πιθανή αρχική πεντάδα αποτελείται από τον πόιντ γκαρντ Λάντσι, προϊόν του νεανικού φυτωρίου, τον γκαρντ Γκαλάσι, πολύ αθλητικό σουτέρ με ρίψεις, τον εκρηκτικό κοντρόλ Τσεπαράνο, τον Λόρο του 2003, 28 πόντους στο τελευταίο ματς, εξαιρετικό σουτέρ από το τόξο, και τον Αργεντινό σέντερ Αουγκουστίν Καφάρο, που έχει φορέσει τη φανέλα της αλμπισελέστε σε επίσημες διοργανώσεις, έναν σούπερ αριστερόχειρα αθλητή. Αρκετά λεπτά στο παρκέ και για τους Valesin, Naoni, Fabiani και Nonkovic.

Είναι σημαντικό για την Κρέμα να μην μείνει περαιτέρω πίσω, καθαρό το ματς που πρέπει να ανακτήσει απέναντι στην Ομέγκνα.

Ο προπονητής Μπαλντιράγκι μας προλογίζει τον αγώνα: “Σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε ένα αήττητο σχήμα. Η Μπερναρέτζιο έχει ξεκάθαρη ταυτότητα από την περασμένη σεζόν χάρη στην καλή δουλειά του κόουτς Λομπάρντι, φτιαγμένη από ρυθμό, τρίποντα και αμυντική ένταση. Θα πάμε στο Τρεβίλιο με το μαχαίρι ανάμεσα στα δόντια για να παίξουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι, για να μπούμε στο πρωτάθλημα πρέπει να πάρουμε βαθμούς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”.