Sun. Sep 8th, 2024
NBA MARKET - Νιου Γιορκ Νικς, το όνομα του Ντετζούντε Μάρεϊ ξανά στη μόδα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του SNY.tv, πολύ κοντά στο περιβάλλον των Νικς, πολλά μέλη της ομάδας βλέπουν τον Μάρεϊ ως ιδανικό στόχο για ανταλλαγή Dejounte Murray. Ο παίκτης προσεγγίστηκε από την πλευρά της Νέας Υόρκης ήδη από το καλοκαίρι του 2022, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίδυμο γκαρντ επιπέδου μαζί με τον Τζέιλεν Μπράνσον. Για τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το περασμένο καλοκαίρι ο Atlanta Hawks έχουν ακούσει προτάσεις ανταλλαγής για τον πρώην παίκτη των Σπερς.

Ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο σχετίζεται με το πρακτορείο του παίκτη. Οι Νικς αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους παίκτες του Ριτς Πολ, ατζέντης του Λεμπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις, μεταξύ πολλών άλλων. “Ο Μάρεϊ εκπροσωπείται από τον Ριτς Πολ και την Klutch Sports Group. Το 2022, η New York Daily News ανέφερε ότι η Klutch είχε αντιταχθεί στην ανταλλαγή του πελάτη της Zach LaVine με τους Knicks. Αυτή η δυναμική εξακολουθεί να είναι παρούσα και σήμερα. Ο Πολ φέρεται να εξακολουθεί να είναι απρόθυμος να συνεργαστεί με τους Νικς, οι οποίοι διοικούνται από τον πρόεδρο της ομάδας Λέον Ρόουζ και τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Γουίλιαμ Γουέσλι. Ο Ρόουζ ήταν κορυφαίος ατζέντης της CAA -αντίπαλος της Klutch Sports- πριν αναλάβει τους Νικς- ο Γουέσλεϊ ήταν σύμβουλος του πρακτορείου πριν ενταχθεί στον Ρόουζ στη Νέα Υόρκη”.

Οι Σπερς αντάλλαξαν τον Μάρεϊ στην Ατλάντα, η οποία προφανώς ήταν ο προτιμώμενος προορισμός του. Οι Χοκς έστειλαν στους Σπερς τρεις επιλογές πρώτου γύρου και μία ανταλλαγή. Τη φετινή σεζόν έχει μέσο όρο 20,3 πόντους ανά αγώνα με 5,4 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ.