Sun. Sep 8th, 2024
NBA - Christian Koloko, η καριέρα του κινδυνεύει λόγω θρόμβων στο αίμα

Τις τελευταίες ώρες, αναφέραμε την είδηση της αποκοπής από το ρόστερ των Τορόντο Ράπτορς του Christian Koloko. Ο παίκτης αποδεσμεύτηκε για να δημιουργηθεί χώρος ώστε να οριστικοποιηθεί η ανταλλαγή με τους Indiana Pacers για τον Pascal Siakam. Ο Καμερουνέζος είχε συμβόλαιο με τους Καναδούς, αλλά δεν έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι από την αρχή της σεζόν. Σύμφωνα με το The Athletic, τα προβλήματα του Μακρυγιάννη είναι πιο σοβαρά από ό,τι αναμενόταν. Στην πραγματικότητα, δεν γίνεται λόγος για έναν απλό τραυματισμό, αλλά για την παρουσία θρόμβων αίματος που θα έθεταν καριέρα σε σοβαρό κίνδυνο.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το ΝΒΑ ενημέρωσε σήμερα τα franchises ότι ο Κολοκό έχει παραπεμφθεί στο Fitness-to-Play Panel του ΝΒΑ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει ή να προπονηθεί στο πρωτάθλημα μέχρι να πάρει την άδεια να το κάνει. Στη rookie σεζόν του, ο Κολοκό είχε μέσο όρο 3,1 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,0 τάπα ανά αγώνα σε 58 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 19 ως βασικός (13,8 λεπτά).

Είναι πραγματικά κρίμα για εμάς, γιατί ήταν ένας παίκτης που νιώθαμε ότι ήταν μέρος του μέλλοντός μας…. Αλλά έχουμε εξαντλήσει όλες τις επιλογές μας“, δήλωσε ο πρόεδρος Masai Ujiri. “Η κατάσταση της υγείας του είναι πλέον στα χέρια του ΝΒΑ και δεν μπορώ να το σχολιάσω.“.