Thu. Sep 19th, 2024
A2 F - Polisportiva Galli San Giovanni, φτάνει η μακροχρόνια γυναίκα Petrova

Χριστουγεννιάτικο μπαμ στην έδρα της Polisportiva Galli. Μετά από μια μακρά διαπραγμάτευση, ο προστάτης Salvatore Argirò εκπλήσσει και πάλι και δίνει στους οπαδούς μια νέα ενίσχυση. Είναι η μακρά Aleksandra Petrovaη οποία θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο ρόλο της Λόπεζ κάτω από το καλάθι. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η φιλοδοξία και η επιθυμία να επιβεβαιωθούν τα καλά πράγματα που έχουν χτιστεί σε αυτούς τους τρεις πρώτους μήνες του πρωταθλήματος: η σύνθεση του κόουτς Γκαρσία είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη στη σειρά Α2, αποτέλεσμα 11 διαδοχικών νικών σε 12 αγώνες.

Η γεννημένη το 1998, 190 εκατοστών, με καταγωγή από τη Σόφια, έρχεται από το Βέλγιο, όπου σε αυτό το πρώτο μέρος της σεζόν φόρεσε τη φανέλα του House of Talents Kortrijk, έχοντας 6 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής. Στο τελευταίο παιχνίδι, στην ήττα από την Castors Braine, ήταν από τις καλύτερες στο παρκέ, τελειώνοντας με 16 πόντους σε 24 λεπτά, έχοντας 5/7 δίποντα και 2/2 τρίποντα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Βουλγαρία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Μοντάνα για τρεις σεζόν, ολοκληρώνοντας την τελευταία σεζόν με μέσο όρο 12 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Μια προσθήκη που πάει έτσι να διευρύνει το rotation του κόουτς Γκαρσία ενόψει του αγώνα της Λα Σπέτσια, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, που θα καθορίσει ποιος από τους Polisportiva Galli και Derthona θα τερματίσει πρώτος στον πρώτο γύρο. Η Polisportiva Galli θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ατζέντη Marco Florio της 13 BM για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχή έκβαση της διαπραγμάτευσης.