Fri. Oct 18th, 2024
A1 F - Alama San Martino, η νέα σεζόν ξεκινά στις 21 Αυγούστου

Όλο και λιγότερα απομένουν για την έναρξη της νέας σεζόν της Alama, για την Lupe της Serie A1. Η πρώτη ομάδα του προπονητή Giuseppe Piazza θα ξεκινήσει επίσημα τις προπονήσεις τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στο palasport στη Via Leonardo da Vinci 9 στο San Martino di Lupari.

Πριν από την απογευματινή προπόνηση, θα προηγηθεί ένα ραντεβού που αποτελεί κλασσικό ραντεβού εδώ και πολλά χρόνια για τα χρώματα των Gialloneri. Μιλάμε για τον παραδοσιακό χαιρετισμό με τους φιλάθλους, οι οποίοι θα μπορέσουν να δώσουν την πρώτη αγκαλιά στη νέα ομάδα ακριβώς στο PalaLupe, από τις 6 το απόγευμα. Θα είναι μια ευκαιρία να δουν στο παρκέ παίκτες που έχουν επιβεβαιωθεί και νέα πρόσωπα, μαζί με το τεχνικό και διοικητικό επιτελείο, και να ακούσουν ζωντανά τα πρώτα λόγια της νέας σεζόν. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους!

Υπενθυμίζουμε ότι το καλεντάρι της Α1 2023/24 επισημοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, με το Αλάμα να κάνει ντεμπούτο στην πρεμιέρα του στο Σχίο κόντρα στο Μιλάνο, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 2.30 μ.μ.. Τις επόμενες ημέρες, μαζί με τη λίστα των κληθέντων, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας. Εν τω μεταξύ, η καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας #DreamOn είναι ήδη ενεργή: όλες οι πληροφορίες στο www.lupebasket.it/si-apre-la-campagna-abbonamenti-dreamon-il-sogno-delle-lupe-continua.