Fri. Oct 18th, 2024
LBA - Trento, Udom: "Βιώνουμε κάποια κόπωση, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

© photo by Dolomiti Energia Trentino

Mattia Udom σχολίασε την επιστροφή στη νίκη του Dolomiti Energia Trentino στο Eurocup εναντίον της Wroclaw στο Il T Quotidiano:Απολύτως. Ήταν πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε όλο το στοίχημα και να παίξουμε ένα παιχνίδι με το μπάσκετ μας να παίζεται σε υψηλό επίπεδο για 40 λεπτά: το αποτέλεσμα είναι κρίσιμο για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για μια θέση στα πλέι οφ του EuroCup, που είναι ένας από τους εποχικούς μας στόχους. Έχετε υπόψη σας, έχουμε απόλυτη επίγνωση ότι δεν κάναμε ένα λαμπρό παιχνίδι, αλλά, ταυτόχρονα, ήμασταν επιθετικοί, ενωμένοι, συμπαγείς και ξεπεράσαμε τις στιγμές δυσκολίας μέσα στον αγώνα με άμυνα και με τη θέληση να πάρουμε τα ριμπάουντ. Ως ομάδα, εν ολίγοις“.

Η πρόκληση του Σαββάτου με την Μπρέσια:Γνωρίζουμε τις αρετές της Μπρέσια, μιας πολύ δυνατής ομάδας που, όχι τυχαία, ταξιδεύει πολύ γρήγορα χάρη και σε μια πραγματικά αξιοσημείωτη συνέχεια αποτελεσμάτων. Διαθέτει ένα ρόστερ με μεγάλο βάθος και εμπειρία, μια ομάδα παικτών που γνωρίζει καλά το ιταλικό πρωτάθλημα. Θα μπούμε στο γήπεδο με την επιθυμία να ανακτήσουμε τη δυναμική μας και να ξαναγίνουμε ο εαυτός μας. Η νίκη στο πρώτο παιχνίδι; Ήρθε μετά από ένα παιχνίδι που ήμασταν πολύ καλοί στο να βάλουμε στις ράγες μας.Ο στόχος για εμάς είναι να προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε αυτή την απόδοση από πλευράς ρυθμού και ποιότητας, γνωρίζοντας ότι οι αντίπαλοί μας θα είναι καλά προετοιμασμένοι για να μας αντιμετωπίσουν.“.

Τη στιγμή του θανάτου του. “Εμείς βιώνουμε κάποια κόπωσησωματική και ψυχική, αλλά δεν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες: μπορούμε και πρέπει να επιστρέψουμε στο να παίζουμε το μπάσκετ μας με μεγαλύτερη συνέχεια και αποτελεσματικότητα, και να το κάνουμε μαζί. Νομίζω ότι η αμυντική και ριμπάουντ απόδοση το βράδυ της Τρίτης είναι ένα καλό σημάδι ότι θέλουμε να γυρίσουμε τα πράγματα: οι οπαδοί μας μπορούν επίσης να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Είμαι σίγουρος ότι το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην Μπρέσια θα υπάρχει μια γεμάτη αίθουσα που θα μπορέσει να μας ωθήσει και να μας παρακινήσει, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο φέτος είναι πάντα γεμάτη ενθουσιασμό και συναίσθημα.“.