Sun. Sep 8th, 2024
Τουρκία, ο Σκότι Γουίλμπεκιν αρνείται την εθνική ομάδα; Απάντηση της Φενέρμπαχτσε

Τις τελευταίες ημέρες Ergin Ataman, προπονητής της Τουρκίας, κατηγορούμενος Scottie Wilbekin ότι απέρριψε την εθνική ομάδα “παρά τα πολυάριθμα τηλεφωνήματα με τον παίκτη και τον σύλλογό του”. Το Τουρκία θα παίξει χωρίς αυτόν και επίσης χωρίς Shane Larkinεκτός λόγω τραυματισμού. Απάντηση Φενέρμπαχτσε δεν άργησε να έρθει: ο τουρκικός σύλλογος δημοσίευσε ένα μακροσκελές δελτίο τύπου για να υπερασπιστεί τον παίκτη του.

Παρακολουθήσαμε στενά την κατάσταση της αθλήτριάς μας Scottie Wilbekin και αναλάβαμε μετρημένα μέτρα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Αρχικά, αποφύγαμε να προβούμε σε δηλώσεις για να μην επισκιάσουμε τους επερχόμενους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας. Δυστυχώς, δεν έδειξαν όλα τα μέρη το ίδιο επίπεδο ευαισθησίας και διακριτικότητας. Οι πρόσφατες ανακοινώσεις μας ανάγκασαν να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες.

Ο παίκτης μας Scottie Wilbekin, δυστυχώς, υπέστη δύο τραυματισμούς στο ίδιο γόνατο κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23 και, όπως όλοι γνωρίζουν, έμεινε εκτός για περίπου τρεις μήνεςσυμπεριλαμβανομένης της σειράς των πλέι οφ της Turkish Airlines EuroLeague, λόγω αυτών των τραυματισμών. Παρόλο που ο Γουίλμπεκιν δεν μπόρεσε να φτάσει στο 100% της απόδοσης, πάλεψε στο γήπεδο στη σειρά των πλέι οφ της Basketball Super League με την προσωπική του αφοσίωση και μόλις τελείωσε η σεζόν, ακολούθησε το πρόγραμμα που είχε προετοιμάσει τόσο με την καθοδήγηση του τεχνικού μας επιτελείου όσο και από την ομάδα επαγγελματικής υποστήριξης στις Ηνωμένες Πολιτείες“.