Sun. Sep 8th, 2024
LBA - Sassari, Bucchi προς Τρεβίζο:

Στην έδρα μας Banco di Sardegna Sassari προπονητής Piero Bucchi παρουσιάζει τη λεπτή και σημαντική πρόκληση απέναντι στο Τρεβίζο, που είναι προγραμματισμένη για απόψε, Κυριακή 21, στις 7.30 μ.μ. στο Βένετο. Η Ντινάμο προέρχεται από την ήττα στο Cholet που έκλεισε τη σεζόν στο BCL. “Τώρα πρέπει να είμαστε καλοί για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα βάλει πολλή ενέργεια. Θέλαμε να προηγηθούμε, λυπούμαστε πολύ, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας μια άλλη πρόκληση: θα μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε και να προπονηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.“, δήλωσε ο προπονητής Bucchi. “Ας πούμε ότι αυτό είναι ένα κρίσιμο παιχνίδιτρία εκτός έδρας παιχνίδια στα επόμενα τέσσερα πριν από τη διακοπή, είναι μια στιγμή αυτό το μήνα που θα ξέρουμε που βρισκόμαστε στη βαθμολογία, παίζουμε για ένα κομμάτι των φιλοδοξιών μας, ξέρουμε ότι είναι ένα κρίσιμο σταυροδρόμι στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά, στην έδρα μας παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και επιθετικοί“.

Η ανάκτηση του Bendzius. “Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τώρα ότι μπορεί να επιστρέψει είναι σαν να ρίχνουμε ένα νόμισμα. Νομίζω ότι χρειάζεται ακόμα μερικούς μήνες και μετά… μετά από τόσους μήνες εκτός δεν μπορείς να είσαι αποφασιστικός όπως ίσως ήσουν πέρυσι. Nστο Μπορούμε να πούμε ότι θα παίξει σημαντικά παιχνίδια, ακόμη και στα πλέι οφ. Επτά μήνες τραυματισμού είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, σίγουρα θα είναι ένα κρίσιμο πιόνι για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν έχω πολλές αυταπάτες για φέτος, η αποκατάσταση θα είναι δύσκολη και λεπτή. Ακόμα και αν επιστρέψει, θα είναι περίπλοκο“.

Για την κατάσταση της ομάδας και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να προχωρήσει μπροστά. “Πρέπει να είμαστε καλοί για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα βάλει πολλή ενέργεια, θέλαμε να προχωρήσουμε, λυπούμαστε πολύ, θα μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε και να προπονηθούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Τι χρειαζόμαστε; Να είμαστε πιο αιχμηροί εκτός έδρας, αν θέλουμε να βελτιώσουμε τον βαθμολογικό πίνακα, όπως και να κερδίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να μπορούμε να παίρνουμε βαθμούς εκτός έδρας, η συνέχεια είναι σημαντική και το ημερολόγιο θα μας δοκιμάσει“.

Ο αντίπαλος: Treviso. “Paulicap είναι ο καλύτερος επιθετικός ριμπάουντερ στο πρωτάθλημα, ο Ρόμπινσον έχει ήδη παίξει καλά στην Ιταλία, ο Ολισεβίτσιους είναι βασικός παράγοντας, πάνω από 18 πόντους κατά μέσο όρο, ελπίζω ο Μπράντον Τζέφερσον να βρει το σωστό ρυθμό μετά από ένα μήνα ένταξης και τόσα κλειστά παιχνίδια.”