Sun. Sep 8th, 2024
LBA - Μίλαν, Μέλι:

© photo by Savino Paolella

Nicolò Melli μίλησε στο Sport Mediaset για τη μέχρι τώρα σεζόν τουOlimpia Milan, στο γήπεδο απόψε στη Βαλένθια για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. “Είναι πολύ νωρίς για να βαθμολογήσουμε τη σεζόνΟι βαθμοί και οι εκτιμήσεις γίνονται πάντα στο τέλος. Ήταν σίγουρα ένα κάπως περίπλοκο ξεκίνημα, προσωπικά αλλά και ως ομάδα, τώρα είμαι και βρίσκουμε τη σωστή κατεύθυνσηαλλά έχουμε μόλις φτάσει στα μισά του δρόμου και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσουμε. Είμαστε σε πορεία για όλους τους στόχουςοπότε είναι εντάξει, θα θέλαμε ένα διαφορετικό ξεκίνημα, αλλά αυτό είναι μέρος της σεζόν. Το σημαντικό είναι να είμαστε ακόμα στο κόλπο.“.

Σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι αρχηγός της Ολίμπια, ο Melli προσθέτει: “.Το έχω πει πολλές φορές, για μένα είναι πηγή υπερηφάνειας, είναι κάτι που ως παιδί δεν θα μπορούσες ούτε να το ονειρευτείς, να είσαι αρχηγός της Ολίμπια Μιλάνο. Είναι ένας σπουδαίος ρόλος, προσπαθώ να τον ερμηνεύσω αναλαμβάνοντας επίσης την ευθύνη απέναντι στο προσωπικό, λειτουργώντας επίσης ως συγκολλητικός παράγοντας μεταξύ προπονητών και παικτών όταν χρειάζεται, και αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Προσπαθώ να κρατήσω την ομάδα ενωμένη όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, προσπαθώ να κρατήσω τα παιδιά που ίσως παίζουν λίγο λιγότερο. Το ερμηνεύω ως εξής“.

Σχετικά με τον αγώνα της Βαλένθια. “Δεν θα έδινα μεγάλη βαρύτητα και ιδιαίτερες ταμπέλες στον αγώνα, σίγουρα είναι ένας σημαντικός αγώναςεπίσης λόγω του τελευταίου αποτελέσματος στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Αν θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα, καθώς είναι μία από τις ομάδες που είναι μπροστά μας, πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε“.