Fri. Sep 20th, 2024
LBA - Varese, Bialaszewski μετά το Τρεβίζο: "Όλοι συνεισέφεραν"

Τα λόγια του Tom Bialaszewski από την αίθουσα Τύπου του PalaVerde μετά τη νίκη της Βαρέζε επί του Τρεβίζο για την 15η αγωνιστική της LBA. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά αγωνιστήκαμε. Δεν είναι εύκολο μέρος για να παίξεις. Οι οπαδοί τους έδωσαν πολλή ενέργεια και υποστήριξη στην ομάδα τους, αλλά το ίδιο έκαναν και οι δικοί μας για εμάς. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, σίγουρα σε σχέση με άλλες φορές καταφέραμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού.

Η σημασία του Sean McDermott. “Νομίζω ότι όλοι συνέβαλαν με κάποιο τρόπο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς η παρουσία του ΜακΝτέρμοτ είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Για δύο μήνες έπρεπε να τα καταφέρουμε χωρίς αυτόν και τώρα συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η επιστροφή και η παρουσία του για την ομάδα.“.

Κερδίζοντας παρά τις 20 χαμένες μπάλες. “Σίγουρα μας αρέσει αυτό το γρήγορο παιχνίδι στη μετάβαση, αλλά είναι σαφές ότι αυτό οδηγεί συχνά στον κίνδυνο να χάσουμε πολλές μπάλες. Έκαναν καλή δουλειά αναγκάζοντάς μας σε κάποιες καταστάσεις να κάνουμε φάουλ στην επίθεση. Αλλά στο τέλος καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε περισσότερο για να κερδίσουμε το παιχνίδι..”