Sat. Jul 27th, 2024
Poker Power PokerStars

Το PokerStars συνεργάζεται με το Poker Power για την επιστροφή του Women’s Bootcamp. Οι δύο φορείς ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα οκτώ εβδομάδων που θα προσφέρει στις παίκτριες την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διάφορα τουρνουά. Οι τυχερές νικήτριες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο EPT Cyprus με ένα πλήρες πακέτο του EPT Prague.

Τιμή στις γυναίκες παίκτριες πόκερ

Αυτό το καλοκαίρι, το PokerStars και το Poker Power προχώρησαν και φιλοξένησαν το δικό τους PokerStars × Poker Power Women’s Bootcamp. Η πρωτοβουλία έρχεται μετά την επιτυχία της προηγούμενης εκδήλωσης η οποία προσέλκυσε την προσοχή πολλών οπαδών. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δέσμευσής του να αναπτύξει το παιχνίδι και να διασφαλίσει ότι το πόκερ είναι προσβάσιμο σε όλους, το PokerStars είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει την επιστροφή του Women’s Bootcam. Η διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 31 Ιουλίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2023. με ιδιαίτερη έμφαση στους αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν στον κλάδο, να μάθουν διαφορετικές στρατηγικές και να αναπτύξουν δεξιότητες. Αυτό περιλαμβάνει μορφές διαπραγμάτευσης και λήψης αποφάσεων σε ένα αποφασιστικό παιχνίδι. Οι αιτήσεις είναι ανοικτές και λήγουν στις 22 Ιουλίου..

Ανοιχτό σε όλες τις γυναίκες, το Bootcamp αποτελείται από οκτώ ενότητες και οδηγεί σε ένα ενδιαφέρον τουρνουά που οδηγεί σε ένα τελικό τραπέζι για να κερδίσετε ένα εισιτήριο για την έκδοση του EPT Cyprus τον Οκτώβριο. Η ανακοίνωση έρχεται μετά από μια νέα μελέτη που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον χειριστή PokerStars. Η έκθεση ανέφερε ότι το 55% των γυναικών θεωρεί ότι το πόκερ είναι μια δραστηριότητα χωρίς αποκλεισμούς για αυτές, ενώ το 42% πιστεύει ότι το παιχνίδι βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης. Στη μελέτη, το 38% σημείωσε ότι το πόκερ μπορεί να επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων.

Η Διευθύντρια Συνεργασιών, Δημοσίων Σχέσεων και Καταναλωτικής Δέσμευσης Rebecca McAdam Willetts είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές μέσω των πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες. Οι δράσεις οριστικοποιήθηκαν χάρη στη συνεργασία της κοινότητας insights, πρεσβευτών όπως η Lali Tournier και η Jennifer Shahade, γυναικών και ομάδων σε όλο τον κόσμο. Η ίδια δήλωσε ότι η διαδικασία θα πρέπει να ενθαρρύνει μερικές ακόμη γυναίκες να δοκιμάσουν την τύχη τους γύρω από το τραπέζι και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες που μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες στην καθημερινή ζωή. Πρόσθεσε επίσης ότι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος τυχερών παιχνιδιών που είναι εύκολα προσβάσιμο, ασφαλές και διασκεδαστικό όσον αφορά την εκπαίδευση.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Poker Power, Erin Lydon, δήλωσε. Το PokerStars προωθεί παρόμοιες αξίες για το μέλλον των γυναικών στο πόκερ. Λέει ότι είναι χαρούμενη και ανυπόμονη να επαναφέρει το Bootcamp στο προσκήνιο. Εν τω μεταξύ, η φόρμουλα θα μπορούσε να αναπτυχθεί και να φτάσει σε περισσότερες γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Σε κάθε περίπτωση, η εκδήλωση θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια πληθώρα τεχνικών για να αναλαμβάνουν ρίσκα και να διαπραγματεύονται σαν επαγγελματίες παίκτες πόκερ.