Sat. Jul 27th, 2024
GGPoker

Ο παγκόσμιος ηγέτης στο online πόκερ, GGPoker, ανακοίνωσε την υπογραφή συνεργασίας με έναν από τους δημοφιλείς influencers της εποχής, τον Brian ‘True Geordie’ Davis. Διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο podcaster έχει δημιουργήσει μια αρκετά καλή φήμη στο YouTube και στα κοινωνικά δίκτυα. Χάρη στη συμβολή του, η αίθουσα πόκερ ενισχύει τη δέσμευσή της να προσφέρει στο κοινό αξέχαστες εμπειρίες.

Μια εξαιρετικά επωφελής συμφωνία και για τα δύο μέρη

Την περασμένη Τετάρτη, ο Brian ‘True Geordie’ Davis και η GGPoker επιβεβαίωσαν τη συνεργασία τους που οδηγεί σε μια σειρά από ευκαιρίες. Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, η συνεργασία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 με τη διοργάνωση ενός τουρνουά πόκερ. Η εταιρεία έκανε την επιλογή της λόγω της φήμης και των επιδόσεων του influencer. Πράγματι, οι παραγωγές του συνάδουν με τους στόχους της μάρκας, με ελκυστικό περιεχόμενο και αδιάλειπτη υποστήριξη προς τους οπαδούς του. Η παρουσία του είναι επίσης συνεχής, συνδυάζοντας μια διασκεδαστική και ελκυστική μορφή ψυχαγωγίας.

Μέσω αυτής της συμφωνίας, True Geordie θα εμπνεύσει την κοινότητά του να τον ακολουθήσει στα εικονικά τραπέζια πόκερ του GGPoker.. Για να ξεκινήσουν τα πράγματα, ο True Geordie σχεδιάζει να διεξάγει ένα εβδομαδιαίο τουρνουά πόκερ αποκλειστικά στην πλατφόρμα του φορέα κάθε Πέμπτη από τις 18:00 BST. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 8 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν μεγάλα βραβεία. Εκτός από αυτή τη διοργάνωση, το συμβόλαιο προβλέπει επίσης ότι η True Geordie θα εκπροσωπήσει την GGPoker σε μια διοργάνωση του World Series of Poker στο Λονδίνο. Ως εκ τούτου, θα είναι παρών ως πρεσβευτής του GGPoker στις 27 Ιουλίου 2023, δίνοντάς του την ευκαιρία να διαγωνιστεί με επαγγελματίες της περιοδείας και απλούς οπαδούς του πόκερ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής μάρκετινγκ της GGPoker στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, όλη η ομάδα είναι ευτυχής που καλωσορίζει στην εταιρεία μια τόσο αγαπητή προσωπικότητα όπως ο True Geordie. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη δημιουργία σπουδαίου, επίκαιρου περιεχομένου. Η ίδια δηλώνει ότι ανυπομονεί να φέρει την επαναστατική, πρωτοποριακή τεχνολογία online πόκερ σε μια ευρεία κοινότητα. Σπεύδει να συγχαρεί τον Brian ‘True Geordie’ Davis για το ταλέντο και την προσωπικότητά του, η οποία κερδίζει εκατομμύρια χρήστες. Αυτός ο δυναμισμός ταιριάζει απόλυτα με τη στρατηγική της αίθουσας πόκερ να προσφέρει μια απαράμιλλη και ανώτερη εμπειρία στους παίκτες.

Φέρνοντας κοντά όλους τους λάτρεις του πόκερ

Σε στενή συνεργασία με την True Geordie, Το GGPoker συνεχίζει την ανάπτυξή του και την ακλόνητη δέσμευσή του στους οπαδούς του πόκερ όλων των επιπέδων. Μέσω της συμμετοχής του influencer, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από συναρπαστικά παιχνίδια και τουρνουά στην πλατφόρμα του φορέα. Όσον αφορά τους νέους παίκτες, θα επωφεληθούν από ένα μπόνους καλωσορίσματος στην αίθουσα πόκερ και μπορούν να κερδίσουν τα μέγιστα βραβεία χρησιμοποιώντας τις προσφορές προώθησης. Τα χρηματικά έπαθλα απονέμονται καθημερινά σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστότητας Fish Buffet του GGPoker. Περιττό να πούμε ότι η αίθουσα πόκερ αναμένει να αυξήσει την επισκεψιμότητά της με τη βοήθεια του νέου της συνεργάτη.