Sat. Jul 27th, 2024
GGPoker Live Nation Canada

Η παγκοσμίου φήμης αίθουσα πόκερ GGPoker ολοκλήρωσε μια συμφωνία με το Live Nation Canada, διοργανωτή ζωντανών εκδηλώσεων στη χώρα. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η πλατφόρμα GGPoker.ca γίνεται έτσι ο επίσημος συνεργάτης του online πόκερ για τη διοργάνωση δωρεάν τουρνουά και την παροχή μοναδικών εμπειριών στους φίλους του πόκερ.

Ελκυστικές ανταμοιβές και live τουρνουά

Η συμφωνία μεταξύ του GGPoker και του Live Nation Canada προβλέπει την ανάπτυξη μιας σειράς δωρεάν εβδομαδιαίων διαγωνισμών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωροκάρτες GG x Ticketmaster κάθε εβδομάδα από τις 2 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τουρνουά για να κερδίσουν δωροκάρτες Ticketmaster αξίας 5.000 δολαρίων. Η μορφή θα λαμβάνει χώρα στις 19:00 ώρα Ελλάδας, δεσμεύοντας συνολικά 10 δωροκάρτες και απευθυνόμενη σε όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους. Όσοι διαγωνίζονται για πρώτη φορά θα επωφεληθούν από ένα μπόνους καλωσορίσματος, την προωθητική ενέργεια “Μήνας του μέλιτος για νεοεισερχόμενους” και το πρόγραμμα επιβράβευσης Fish Buffet με πληρωμές σε μετρητά που θα κληρωθούν.

Τώρα, ο χειριστής γίνεται ο επίσημος συνεργάτης online πόκερ της εθνικά προσβάσιμης εταιρείας ζωντανής ψυχαγωγίας. Στο Live Nation Canada, με τη συνεργασία με την GGPoker, η εταιρεία ολοκληρώνει ένα δεύτερο σημαντικό βήμα στην ανάπτυξή της κατά τη διάρκεια του φετινού Ιουνίου. Η κίνηση αυτή ακολουθεί τη συμφωνία με την Great Canadian Entertainment και τον Brian ‘True Geordie’ Davis για την online αίθουσα πόκερ, GGPoker.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της GGPoker, Sarne Lightman, η μάρκα είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με τη Live Nation Canada και να αθληθεί με το καθεστώς του επίσημου συνεργάτη της εταιρείας. Ο Sarne Lightman δήλωσε ότι η συνεργασία προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσει την εμπειρία της κοινότητας των παικτών της, παρέχοντάς τους συναρπαστικές ζωντανές εκδηλώσεις. Τα τουρνουά αυτά θα προστεθούν στον πυρήνα των υφιστάμενων παιχνιδιών πόκερ.

Επέκταση στις καναδικές αγορές

Τους τελευταίους μήνες, η GGPoker εδραιώνει τη στρατηγική της για την επέκταση της παρουσίας της στον καναδικό κλάδο του πόκερ. Τον Σεπτέμβριο του 2022, ξεκίνησε η διαδικτυακή πλατφόρμα πόκερ WSOP.ca μέσω της συγχώνευσης του GGPoker και του World Series of Poker (WSOP). Ως αποτέλεσμα, το WSOP Ontario είναι τώρα το online σπίτι για τους καναδούς παίκτες που επιθυμούν να προκριθούν και να αγωνιστούν στο WSOP στο Λας Βέγκας.

Με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα GGPoker.ca, οι νέοι χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά προνομίων. Το χαρτοφυλάκιο τυχερών παιχνιδιών περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προσφορών, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων παραλλαγών πόκερ. Η επιλογή περιλαμβάνει, για παράδειγμα, το Rush & Cash, το All-In or Fold, το Flip & Go, το Battle Royale και το Spin & Go πόκερ.