Sat. Jul 27th, 2024
GGPoker Road to London

Η γνωστή αίθουσα online πόκερ, GGPoker, ανακοίνωσε την έναρξη του πακέτου Road to London. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ζωντανές συνεδρίες πόκερ από όλο τον κόσμο, κερδίζοντας παράλληλα μια θέση στο WSOP Super Circuit London Main Event αξίας 3.300 λιρών και στο Triton Super High Roller GGMillion$ Live αξίας 21.200 λιρών.

Οι δορυφόροι Road to London ξεκινούν ζωντανά

Το GGPoker είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του Road to London, ενός πλήθους online τουρνουά πόκερ που προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν την είσοδό τους σε επερχόμενα μεγάλα γεγονότα στο Λονδίνο. Στους νικητές θα απονεμηθούν buy-ins για να προκριθούν σε δύο must-see live events πόκερ. Αυτά είναι το WSOP Circuit Series Main Event και το Triton Super High Roller GGMillion$ Live. Τα δορυφορικά τουρνουά βοηθούν στην εξασφάλιση αυτών των θέσεων και ενισχύουν την εμβάθυνση στον κόσμο του ζωντανού πόκερ.

Μέσω των δορυφόρων, οι μεγάλοι νικητές έχουν την επιλογή να ανταποκριθούν σε ένα τουρνουά GGPoker OnLive Day 1 ή σε ένα από τα τρία Live Day 1 στο Λονδίνο. Συνολικά, η συμμετοχή στο WSOP Super Circuit London Main Event αναμένεται να είναι τουλάχιστον 200 παίκτες. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου 2023 με ένα τεράστιο εγγυημένο χρηματικό έπαθλο ύψους 3.000.000 λιρών Αγγλίας.. Οι προκριματικοί γύροι βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Όσον αφορά το Triton Super High Roller GGMillion$ Live αξίας 21.200 λιρών, το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου, εγγράφοντας τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στο κύκλωμα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να προκριθούν από τις 24 Ιουνίου στην εφαρμογή GGPoker.

Σύμφωνα με την επικεφαλής μάρκετινγκ του GGPoker για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, Angela Martin, οι παίκτες της μάρκας είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν πλήρως τα επερχόμενα γεγονότα με την ευκαιρία να τσεπώσουν σημαντικά έπαθλα και να κερδίσουν θέσεις σε τουρνουά υψηλού κύρους. Η ίδια δήλωσε ότι η σειρά Road to London υπόσχεται στους οπαδούς και τους λάτρεις του πόκερ μια συναρπαστική και καθηλωτική εμπειρία ζωντανού πόκερ σε διεθνές επίπεδο. Οι ανταμοιβές είναι εξαιρετικές με τα εισιτήρια για το WSOP Super Circuit London Main Event”, δήλωσε ο Martin. Είναι επίσης ευτυχής που επιβεβαιώνει την επιστροφή των ζωντανών εκδηλώσεων πόκερ στο Λονδίνο και που καλωσορίζει ξανά τους επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης του κλάδου.