Sat. Jul 27th, 2024
Thunderkick Gamingtec

Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης κουλοχέρηδων, Thunderkick, αυξάνει την εμβέλειά της στη διεθνή αγορά μετά τη σύναψη συμφωνίας με την Gamingtec, έναν πάροχο λύσεων B2B. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας, το χαρτοφυλάκιο τυχερών παιχνιδιών του προμηθευτή θα ενσωματωθεί πλέον στην πλατφόρμα πολλαπλών παιχνιδιών.

Διαθέσιμες νέες καινοτόμες εκδόσεις

Η συμφωνία μεταξύ της Thunderkick και της Gamingtec δίνει στους παίκτες πρόσβαση σε μια συναρπαστική και περιζήτητη συλλογή παιχνιδιών. Ο κατάλογος περιλαμβάνει δημοφιλείς τίτλους όπως το Dionysus Golden Feast, τη σειρά Esqueleto Explosivo και το Sword of Shoguns, τη συνέχεια του κουλοχέρη Sword of Khans. Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, στο περιεχόμενο της πλατφόρμας θα προστεθούν και άλλες δημιουργίες, συμπεριλαμβανομένων συναρπαστικών νέων κυκλοφοριών που πρόκειται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος. Η συνεργασία ακολουθεί τη σύνδεση της Thunderkick με την REEVO και την ισχυρή ανάπτυξη του προμηθευτή. Οι συνεργάτες περιλαμβάνουν επίσης Rush Street InteractiveBetHard και Fastbet. Παράλληλα, η τελευταία σχεδιάζει να ενισχύσει τις δραστηριότητές της κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Η Gamingtec, που δημιουργήθηκε το 2013, προσφέρει λύσεις τυχερών παιχνιδιών προσαρμοσμένες στις προσδοκίες των φορέων εκμετάλλευσης ή των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην αγορά. Ο ιστότοπός της παρέχει στους προγραμματιστές παιχνιδιών την ευκαιρία να εισέλθουν σε νέες ρυθμιζόμενες δικαιοδοσίες. Είναι επίσης μια ευκαιρία να βελτιστοποιήσουν την παρουσία τους συμμορφούμενοι με τα ισχύοντα πρότυπα.

Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της Gamingtec, Andrei Beu, η Thunderkick αντιπροσωπεύει ένα καινοτόμο και σύγχρονο στούντιο με ένα φημισμένο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών. Ο Beu δηλώνει ότι είναι ευτυχής που μπορεί να υποστηρίξει ολόκληρη την ομάδα της εταιρείας και να τη βοηθήσει να προοδεύσει, με περιεχόμενο υψηλής απόδοσης. Ο Beu υπογράμμισε ότι η Gamingtec πρόκειται να αναπτύξει λύσεις πρώτης κατηγορίας και να ενθαρρύνει τους πελάτες να ανέβουν τη σκάλα απολαμβάνοντας μια εμπειρία υψηλής ποιότητας.

Στην Thunderkick, ο διευθυντής πωλήσεων Fredrik Ekholm δήλωσε ότι η συνεργασία τους με την Gamingtec αποδεικνύεται πολύ κερδοφόρα μακροπρόθεσμα. Με τη στενή συνεργασία με την εταιρεία, θα είναι εύκολο να επιτευχθούν οι στόχοι και να αναπτυχθεί η κοινότητα των τυχερών παιχνιδιών”, δήλωσε. Επέμεινε επίσης στην ποικιλομορφία των κουλοχέρηδων με νέες παραγωγές να έρχονται. Σε κάθε περίπτωση, όλη η ομάδα είναι ευχαριστημένη και ανυπομονεί να συνεργαστεί με το brand με το κλειδί στο χέρι για να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό.

Σχετικά με το λογισμικό Thunderkick

  • 3D παιχνίδια: Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : No

Παίξτε παιχνίδια Thunderkick για πραγματικά χρήματα στα ακόλουθα online καζίνο:

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Thunderkick στην ιστοσελίδα μας :