Sat. Jul 27th, 2024
NetBet Spinomenal

Ο πάροχος Spinomenal συνεχίζει την επέκτασή του βελτιστοποιώντας την περιφερειακή του παρουσία στην Ευρώπη μέσω της ενσωμάτωσης νέων παιχνιδιών. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την NetBet, μια γνωστή ιταλική μάρκα. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στον πάροχο να προσφέρει εξαιρετικά παιχνίδια στους παίκτες.

Περιεχόμενο κορυφαίας ποιότητας

Ο εκδότης Spinomenal συνεργάζεται τώρα στενά με την εταιρεία iGaming NetBet. Ο φορέας εκμετάλλευσης διαθέτει επί του παρόντος αρκετές άδειες λειτουργίας σε ρυθμιζόμενες αγορές όπως η Γερμανία, η Ρουμανία, η Ιταλία και η Ισπανία. Σουηδίατο Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης δικαιοδοσίες που υπόκεινται στους όρους της Αρχής Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας. Για να επεκταθεί, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με γνωστούς προγραμματιστές, όπως οι Swintt και RAW iGaming για να ενισχύσει τη συλλογή online κουλοχέρηδων της. Η επέκτασή της σε διάφορα εδάφη επιτρέπει στη Spinomenal να επεκτείνει το αποτύπωμά της και να αυξήσει την προβολή του χαρτοφυλακίου τυχερών παιχνιδιών της.

Με τη βοήθεια αυτής της συμφωνίας, οι πελάτες της NetBet θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών στην πλατφόρμα Light & Wonder OpenGaming. Η βιβλιοθήκη παιχνιδιών περιλαμβάνει γνωστούς τίτλους που είναι δημοφιλείς στους λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση χαρτοπαικτικών λεσχών. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τα Majestic King, Book of Demi Gods 2, Demi Gods IV, Dragons Mystery και Baba Yaga Tales.

Σύμφωνα με την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της NetBet, Claudia Georgevici, η μάρκα ενισχύει τη δέσμευσή της να προσφέρει στους παίκτες μια μοναδική και καινοτόμο εμπειρία online gaming. Η διαδικασία αυτή συμβάλλει στον εμπλουτισμό της γκάμας των προσφερόμενων πλατφορμών τυχερών παιχνιδιών και στην παροχή αισθήσεων προσαρμοσμένων στις προσδοκίες του καθενός. Μέσω αυτής της νέας συνεργασίας, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από διασκεδαστικούς και συναρπαστικούς τίτλους”, δήλωσε η ίδια. Πρόσθεσε ότι οι πελάτες της NetBet θα μπορούν επίσης να βυθιστούν στον κόσμο του Spinomenal, με το επαναστατικό σκηνικό και τους εμπνευσμένους από τη σειρά χαρακτήρες.

Στη Spinomenal, ο διευθύνων σύμβουλος Lior Shvartz δήλωσε ότι η εταιρεία είναι ευχαριστημένη που συνεργάζεται με τη NetBet και ανυπομονεί να αναπτύξει τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών της μαζί τους. Το στέλεχος τόνισε ότι η θέση του φορέα στις κύριες ρυθμιζόμενες αγορές εδραιώνει το λανσάρισμα του υπάρχοντος χαρτοφυλακίου παιχνιδιών που απευθύνονται σε περισσότερους παίκτες, τόσο αρχάριους όσο και έμπειρους.

Σχετικά με το λογισμικό Spinomenal

  • 3D παιχνίδια: Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : No

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Spinomenal στην ιστοσελίδα μας :