Sat. Jul 27th, 2024
Royal Amusements

Η Royal Amusements φιλοδοξεί να συνεχίσει την ανάπτυξή της και να δημιουργήσει νέες εγκαταστάσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η τελευταία πρόταση επέκτασης βρίσκεται επί του παρόντος υπό εξέταση από τον Έλεγχο Ανάπτυξης του Σχεδιασμού του Δημοτικού Συμβουλίου του Sheffield. Στην προηγούμενη πόλη, η Royal Amusements επιδιώκει να εξασφαλίσει την επιθυμητή τοποθεσία για τη νέα της εγκατάσταση.

Ανάπτυξη στο Σέφιλντ

Η πρόταση υποβάλλεται μέσω της πύλης σχεδιασμού στους αξιότιμους υπεύθυνους σχεδιασμού. Η εταιρεία λειτουργεί ήδη έναν αριθμό χώρων στην περιοχή του West Yorkshire. Ωστόσο, η Royal Amusements φιλοδοξεί να ανοίξει έναν νέο χώρο στο ισόγειο του 9 Fargate, σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Αντί της προηγούμενης επιχείρησης κομμωτηρίου νυχιών που καταλάμβανε τον χώρο, η εταιρεία σχεδιάζει να εγκαταστήσει εκεί το νέο κέντρο ψυχαγωγίας της. Όπως και οι άλλες τοποθεσίες της Royal Amusements, αυτό θα φιλοξενεί μια ποικιλία από κουλοχέρηδες, παιχνίδια μπίνγκο και άλλα δημοφιλή ψυχαγωγικά προγράμματα. Αυτό θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο Fargate.

Αυτό θα ωφελήσει επίσης το Fargate, καθώς ο κύριος χώρος λιανικής πώλησης δεν έχει ανακτήσει την προηγούμενη δημοτικότητά του μετά την πυρκαγιά του 2021. Οι ανώτεροι όροφοι του κτιρίου παραμένουν ακατοίκητοι από το εν λόγω συμβάν. Εκτός από την επαναφορά της επισκεψιμότητας στο Fargate μετά από μια παρατεταμένη περίοδο, η νέα εγκατάσταση θα δημιουργήσει τουλάχιστον 12 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης για τους κατοίκους του Σέφιλντ.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Οι υπάλληλοι της RR Planning υποβάλλουν τα σχόλιά τους εξ ονόματος της Royal Amusements. Επισημαίνουν ότι η πρόταση δεν περιλαμβάνει καμία φυσική αλλαγή στη βιτρίνα του καταστήματος και δεν έχει καμία επίπτωση στην υπάρχουσα βιτρίνα. Διαβεβαιώνουν επίσης ότι δεν θα επηρεαστεί η άνεση των γειτονικών ενοίκων και ότι η προτεινόμενη αλλαγή χρήσης θα συμβάλει στην ημερήσια και βραδινή οικονομία.

Ωστόσο, ορισμένα μέλη του κοινού εκφράζουν τη διαφωνία τους με την πρόταση. Ένας κάτοικος της Lydgate Lane δηλώνει ότι η Fargate βρίσκεται εν μέσω μιας περιόδου αναγέννησης και φιλοδοξεί να γίνει ένας κορυφαίος χώρος εκδηλώσεων και πολιτισμού. Με βάση αυτόν τον παράγοντα, το άνοιγμα μιας αίθουσας ψυχαγωγίας φαίνεται να αντιβαίνει σε αυτόν τον στόχο.

Για παράδειγμα, επιθυμεί να αποφύγει το Fargate να γίνει προέκταση της Haymarket, η οποία είναι ήδη γνωστή για τα πολλά καταστήματα παιχνιδιών και ψυχαγωγίας που διαθέτει. Αντ’ αυτού, θα ήταν καταλληλότερο να εξεταστεί το άνοιγμα ενός εστιατορίου ή καφετέριας, το οποίο θα ήταν σύμφωνο με τους αναπτυξιακούς στόχους της περιοχής. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα μπορούσαν έτσι να απολαύσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Παρά τις εν λόγω ανησυχίες, είναι πιθανό η εν λόγω μονάδα λιανικού εμπορίου να επανατοποθετηθεί για να μπορέσει η Royal Amusements να ανοίξει το κέντρο παιχνιδιών της. Αυτή η ανακατανομή δεν θα έχει καμία επίπτωση στις άλλες μονάδες λιανικής που βρίσκονται στους επάνω ορόφους, οι οποίες προηγουμένως καταλαμβάνονταν από ένα ινστιτούτο μαυρίσματος. Δεδομένου ότι το ακίνητο είναι επί του παρόντος εγκαταλελειμμένο, δεν υπάρχουν εμπόδια για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου και τα κέντρα ψυχαγωγίας μπορούν να εγκατασταθούν σε αυτούς τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.