Sat. Jul 27th, 2024
REEVO Mancala Gaming

Ο προμηθευτής παιχνιδιών και η πλατφόρμα συγκέντρωσης παιχνιδιών REEVO υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Mancala Gaming. Η REEVO θα είναι σε θέση να ενσωματώσει τη γκάμα παιχνιδιών της Mancala Gaming στο χαρτοφυλάκιο τίτλων της. Η Mancala Gaming είναι γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα των τίτλων της. Η συνεργασία μεταξύ των δύο παικτών αρέσει στους αντίστοιχους διαχειριστές τους, οι οποίοι τη βλέπουν ως μια ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη.

Νέα συμφωνία μεταξύ της REEVO και της Mancala Gaming

Η REEVO υπογράφει νέα συμφωνία με την Mancala Gaming. Η ανακοίνωση έγινε πρόσφατα. Η REEVO είναι μια πλατφόρμα συνάθροισης στο πλαίσιο της καθετοποίησης του iGaming και ένας πάροχος τυχερών παιχνιδιών μεταξύ επιχειρήσεων (B2B). Η Mancala Gaming είναι κατασκευαστής κουλοχέρηδων νέας γενιάς. Η συνεργασία μεταξύ των δύο παικτών του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών υπόσχεται να είναι κερδοφόρα. Θα διευρύνει τη γκάμα των παιχνιδιών της REEVO.

Η συμφωνία μεταξύ της REEVO και της Mancala Gaming είναι μία από τις πιο συνηθισμένες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Ένας προμηθευτής παιχνιδιών συνεργάζεται με έναν προγραμματιστή παιχνιδιών για να ενισχύσει την προσφορά παιχνιδιών στην κοινότητα των παικτών του. Σε αυτή τη συνεργασία, το μοτίβο είναι πανομοιότυπο. Η Mancala Gaming, η εταιρεία ανάπτυξης τίτλων, θα διαθέσει νέους τίτλους στην REEVO, την πλατφόρμα συγκέντρωσης παιχνιδιών και τον προμηθευτή παιχνιδιών B2B. Οι τίτλοι αυτοί θα επιτρέψουν στη REEVO να διαφοροποιήσει τη γκάμα των παιχνιδιών της για την κοινότητα των παικτών της. Σε αντάλλαγμα, η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Mancala Gaming θα δει τη γκάμα των τίτλων της να κερδίζει νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο μέσω του δικτύου συνεργατών της REEVO.

Mancala Gaming, ένας συνεργάτης επιλογής

Ο προγραμματιστής Mancala Gaming είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Γνωστή για τους εξελιγμένους τίτλους της, η συμφωνία με την REEVO δεν αποτελεί έκπληξη. Η Mancala Gaming ξεχωρίζει για τους ποιοτικούς τίτλους της. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους προγραμματιστές στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Η Mancala ειδικεύεται στην ανάπτυξη κουλοχέρηδων νέας γενιάς. Αναπτύσσει τίτλους για το κάθετο διαδικτυακό τζόγο.

Η Mancala Gaming δημιουργεί τίτλους που απευθύνονται στη γενιά Υ, και στο κοινό της γενιάς Υ. Ως ειδικός στον τομέα της, αναπτύσσει νέα θέματα και όλο και πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά. Αυτή η κυριαρχία στον τομέα της την έχει κερδίσει τη συνεχή προσοχή του κοινού της.

Ο προγραμματιστής Mancala Gaming αναπτύσσει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των τίτλων του. Προσφέρει καινοτόμους και συναρπαστικούς τίτλους για να ικανοποιήσει το κοινό της. Η Mancala Gaming εστιάζει στην παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας παιχνιδιού. Επιπλέον, επιβεβαίωσε πρόσφατα την εισαγωγή αυτό το καλοκαίρι εξαιρετικών εμπειριών μέσω των πολυαναμενόμενων τίτλων της, όπως το Crash Games.

Ο ενθουσιασμός των διευθυντών της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών Mancala Gaming

Η ανώτατη διοίκηση της Mancala Gaming μίλησε για τη συνεργασία με τον πάροχο παιχνιδιών B2B και την πλατφόρμα συγκέντρωσης στο πλαίσιο της κάθετης πλατφόρμας iGaming REEVO. Πιο συγκεκριμένα, ήταν ο εμπορικός διευθυντής της Mancala Gaming που μίλησε για το θέμα. Ο Emiliano Sanchez δεν συγκράτησε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία με την REEVO. Σε δελτίο Τύπου, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για την ανακοίνωση της συνεργασίας με τη REEVO.

Ο Emiliano Sanchez συνεχίζει να αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή που μπορεί να έχει η REEVO στην ανάπτυξη του Mancala Gaming. Περιγράφει τη REEVO ως κορυφαίο aggregator. Ο εμπορικός διευθυντής της Mancala Gaming εξήγησε ότι η συμφωνία συνεργασίας με τη REEVO συμπληρώνει τη συνεχή δέσμευση του προγραμματιστή. Πράγματι, η Mancala Gaming στοχεύει στην επίτευξη νέων στόχων σε όλο τον κόσμο.

Ο Emiliano Sanchez συνεχίζει να εξηγεί ότι το όραμα της REEVO συμβαδίζει άμεσα με αυτό της Mancala Gaming. Η τεχνογνωσία και η δέσμευση στην αριστεία είναι επομένως αξίες που μοιράζονται και οι δύο εταίροι. Η συνεργασία μεταξύ των δύο είναι ιδανική για να προσφέρει στους παίκτες μια μοναδική και απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού.

Ο εμπορικός διευθυντής της Mancala Gaming κατέληξε αναγνωρίζοντας τη σημασία της συνεργασίας με τη REEVO. Αυτή η συνεργασία αποτελεί μια κρίσιμη φάση για την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών.

Μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία σύμφωνα με τους διευθυντές του προμηθευτή παιχνιδιών REEVO

Οι διευθυντές του προμηθευτή παιχνιδιών REEVO μίλησαν επίσης για το θέμα της συνεργασίας με τη Mancala Gaming. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής πωλήσεων της REEVO μίλησε για το θέμα. Η Petra Maria Poola αναγνώρισε την υψηλή ποιότητα των παιχνιδιών που παράγει η Mancala Gaming. Δεν έχει καμία αμφιβολία για την επιτυχία αυτής της συνεργασίας.

Η Petra Maria Poola είναι πεπεισμένη ότι τα παιχνίδια της Mancala Gaming θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από το δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων εκμετάλλευσης της REEVO. Θα είναι πρόθυμοι να τα προσφέρουν στις κοινότητες τυχερών παιχνιδιών τους σε όλο τον κόσμο. Είναι μια συναρπαστική εμπειρία να έχετε τίτλους από τον προγραμματιστή Mancala Gaming στο χαρτοφυλάκιό σας”, λέει η επικεφαλής πωλήσεων της REEVO.

Ο πάροχος παιχνιδιών B2B REEVO δεν μένει μόνο στο χαρτοφυλάκιο των συνεργατών του. Η πλατφόρμα συγκέντρωσης αναπτύσσει συνεχώς το δικό της χαρτοφυλάκιο τίτλων. Συνεργαζόμενη με νέους συνεργάτες, η REEVO διευρύνει ολοένα και περισσότερο την προσφορά της. Στόχος είναι να την καταστήσει ελκυστική και ενδιαφέρουσα για τους φορείς εκμετάλλευσης σε όλο τον κόσμο.

Η REEVO έχει επίσης συνάψει συνεργασίες B2B. Αυτές δίνουν σε ορισμένα στούντιο την ευκαιρία να επεκτείνουν την εμβέλεια των προϊόντων τους σε νέους στόχους. Η REEVO διαθέτει επί του παρόντος περισσότερα από 8.000 παιχνίδια από 70 κορυφαίους παρόχους περιεχομένου iGaming.