Sat. Jul 27th, 2024
Kiron Interactive

Η παγκόσμια μάρκα τεχνολογίας και λογισμικού τυχερών παιχνιδιών Kiron Interactive ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος. Το νέο προϊόν είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι αφιερωμένο ειδικά στην αφρικανική αγορά. Αυτό αναμένεται να μεγιστοποιήσει την εμβέλεια της εταιρείας στην περιοχή και να προσφέρει στους παίκτες μια ιδιαίτερα ελκυστική εμπειρία.

Συνεχίζεται το λανσάρισμα προϊόντων Numbers

Η Kiron Interactive κυκλοφόρησε UK Numbersένα τηλεοπτικό κανάλι που βασίζεται σε κλήρωση. Αυτή η νέα δημιουργία προσφέρει στους παίκτες και τους φορείς εκμετάλλευσης συναρπαστικές ευκαιρίες, καθώς είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Το κανάλι παρέχει ένα πλήθος premium αριθμητικών προϊόντων σε ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο. Προωθεί μια παγκόσμια κλήρωση λόττο σταθερών αποδόσεων και διαθέτει δύο συγκεκριμένες μορφές. Αναμένεται να προσφέρει στους πελάτες ζωντανές εμπειρίες ψυχαγωγίας.

Στην Αφρική, τα παιχνίδια με χαμηλά στοιχήματα αρχίζουν να κερδίζουν έδαφος και το UK Numbers παραμένει σε καλό δρόμο για να καλύψει τις ανάγκες των παικτών. Με ένα εξαιρετικό ιστορικό στον τομέα και ένα δίκτυο συνεργατών στα χέρια της, το UK Numbers της Kiron είναι έτοιμο να γίνει μια από τις πιο ελκυστικές προσφορές στις διάφορες αγορές της ηπείρου. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί την ηγετική της θέση στην επικράτεια ενισχύοντας τις δραστηριότητές της, και αυτό έχει ήδη προσελκύσει Playson, η οποία πρόσφατα υπέγραψε συνεργασία με την Kiron Interactive για την εκμετάλλευση αυτών των προϊόντων. Η Kiron δήλωσε ότι η νέα ζωντανή κλήρωση 49s θα περιλαμβάνει δύο εκπομπές την ημέρα με έμπειρους παρουσιαστές. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα παιχνίδια προσφέρουν στους πελάτες σημαντικά κέρδη με μικρότερο ποντάρισμα. Η αρχή είναι απλώς να επιλέγονται οι σωστές μπάλες στην εκάστοτε μορφή.

Σύμφωνα με τον συνδιευθύνοντα σύμβουλο της Kiron Interactive Στίβεν Σπαρτινό, η έναρξη του νέου καναλιού απευθύνεται ειδικά στους λάτρεις των λαχείων στην Αφρική. Είπε ότι το νέο προϊόν θα πρέπει να ταιριάζει στους λάτρεις των λοταριών με μεγάλα βραβεία και μικρότερα πονταρίσματα. Η κλήρωση του 49 πραγματοποιείται δύο φορές την ημέρα, ενώ το προϊόν του 39 τρέχει κάθε τρία λεπτά. Οι παίκτες έχουν πλέον πρόσβαση σε μια σειρά επιλογών και ευκαιριών για να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες δημογραφικές περιοχές της αγοράς. Τα προϊόντα αριθμών απολαμβάνουν ήδη πρωτοφανή δημοτικότητα σε άλλες δικαιοδοσίες. Έχοντας αυτό κατά νου, ολόκληρη η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επίδρασης και της υψηλής προβολής των προϊόντων αριθμών”, καταλήγει ο Σπαρτινός.