Sat. Jul 27th, 2024
Όμιλος IZI IGT

Η International Game Technology PLC και ο όμιλος IZI Group ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επανεκκίνηση της εθνικής λοταρίας της Μάλτας. Οι δύο φορείς συνεργάζονται στη βάση ενός καθιερωμένου σχεδίου δράσης. Τα πρώτα επιτεύγματα μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακά και δείχνουν σημαντικά αποτελέσματα για τα επόμενα 10 χρόνια. Η National Lottery PLC, η διαχειρίστρια εταιρεία της εθνικής λοταρίας της Μάλτας και θυγατρική του ομίλου IZI, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τη μοναδική εμπειρία παιχνιδιού που θα παρέχεται στους παίκτες.

Η IGT Global Services Limited υπογράφει 10ετή συνεργασία με την Εθνική Λοταρία της Μάλτας.

Η IGT Global Services Limited, θυγατρική του κολοσσού International Game Technology PLC υπέγραψε 10ετές συμβόλαιο με την Εθνική Λοταρία PLC. Η τελευταία είναι ο νέος διαχειριστής της Εθνικής Λοταρίας της Μάλτας και θυγατρική του ομίλου IZI. Η ανακοίνωση έγινε πρόσφατα από την International Game Technology. Η IGT ανακοίνωσε επίσης μια άλλη συνεργασία για την εκτύπωση στιγμιαίων λαχνών. Αυτή η σύμβαση παροχής υπηρεσιών πρόκειται να διαρκέσει έως τον Ιούνιο του 2032. Στόχος της International Game Technology είναι να επαναφέρει στην αγορά τα στιγμιαία λαχεία της εθνικής λοταρίας.

Η IGT δεν είναι ο ιστορικός εταίρος της Εθνικής Λοταρίας της Μάλτας. Ο εν λόγω προμηθευτής αντικαθιστά έναν προηγούμενο ανταγωνιστή σε αυτόν τον ρόλο. Σύμφωνα με τους όρους της συνεργασίας τους, οι παγκόσμιας κλάσης λύσεις λιανικής της IGT και το κεντρικό σύστημα λοταρίας τέθηκαν σε λειτουργία πέρυσι τον Ιούνιο του 2022. Ο νέος προμηθευτής της IGT φέρνει καινοτόμες λύσεις στην National Lottery PLC. Ο προμηθευτής κατάφερε να προσθέσει μια επιπλέον ημέρα κλήρωσης για το ΛΟΤΤΟ, ένα από τα πιο επιτυχημένα και παραδοσιακά παιχνίδια της Μάλτας. Η IGT κατάφερε επίσης να λανσάρει δύο παιχνίδια κλήρωσης, το Super 5-4-3-2-1 και το Pick 3, ένα πραγματικά αξιοσημείωτο επίτευγμα. Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από τότε που η περιοχή είδε την κυκλοφορία ενός online παιχνιδιού κλήρωσης.

Το πρόγραμμα δράσης της International Game Technology στο πλαίσιο αυτής της σύμβασης με την National Lottery PLC είναι αρκετά εκτεταμένο. Ο προμηθευτής θα συνεργαστεί με τον φορέα εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών για την περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών στη Μάλτα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αύξηση του μεγέθους του δικτύου λιανικής πώλησης και την επανεκκίνηση του προγράμματος άμεσων λαχείων της λοταρίας.

Η Global Services Limited PLC μίλησε για τη συνεργασία της με την National Lottery PLC.

Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων IGT της Global Lottery, Jay Gendron, μίλησε για το σχέδιο δράσης για τη σύμβαση του ομίλου IZI. Περιέγραψε επίσης ορισμένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα μέχρι σήμερα. Ολοκλήρωσε την ομιλία του περιγράφοντας τις δράσεις που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Στην ομιλία του, ο Jay Gendron ανέφερε ότι η National Lottery PLC και η Global Services Limited υιοθέτησαν ένα επταμηνιαίο σχέδιο δράσης. Ένα φιλόδοξο χρονοδιάγραμμα, όπως είπε, για την τόνωση της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών της περιοχής. Το σχέδιο δράσης προβλέπει την πλήρη εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος λοταρίας και στη συνέχεια την ανάπτυξη νέου εξοπλισμού. Αυτή η δεύτερη δράση αποσκοπεί στην πρόσληψη νέων Μαλτέζων λιανοπωλητών για την επέκταση της εμβέλειας της λοταρίας.

Ο Jay Gendron της IGT Global Services Limited PLC εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του φιλόδοξου επταμήνου προγράμματος που συμφωνήθηκε κατά την έναρξη της συνεργασίας με την Global Services Limited. Και τα δύο μέρη ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εφαρμογή ενός πλήρους συστήματος λοταρίας και την πρόσληψη νέων λιανοπωλητών. Ο Jay Gendron αποκαλύπτει ότι μέσα σε επτά μήνες, όπως συμφωνήθηκε στην αρχή, η τεχνολογία και τα νέα παιχνίδια και άλλες λειτουργίες τέθηκαν σε λειτουργία εντός του χρονοδιαγράμματος. Δεν υπήρξαν καθυστερήσεις στην εφαρμογή.

Η Global Services Limited PLC επικεντρώνεται τώρα στην επίτευξη συνεχούς αύξησης των πωλήσεων με υπεύθυνο τρόπο. Σε συνεργασία με την National Lottery PLC, αυτό θα επιτευχθεί με το περιεχόμενο των στιγμιαίων λαχείων. Η Global Services Limited PLC αναμένει να προσελκύσει μεγάλο αριθμό παικτών με την καινοτόμο και ελκυστική τεχνολογία της.

Ο όμιλος IZI σχολίασε επίσης τη σύμβασή του με την Global Services Limited PLC

Ο Johan Schembri, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου IZI, μίλησε για τη συνεργασία με τον προμηθευτή International Game Technology. Ο Johan Schembri έσπευσε να αναγνωρίσει την αξιόλογη εμπειρία της IGT στον τομέα της βελτιστοποίησης των πωλήσεων. Πράγματι, η IGT έχει εδραιωμένη φήμη για την επίτευξη σημαντικής αύξησης των πωλήσεων για κορυφαίες λοταρίες όπως η National Lottery PLC. Αυτή η εμπειρία καθιστά την IGT τον συνεργάτη επιλογής, όπως αναγνωρίστηκε από τον ιδρυτή του ομίλου IZI, ιδίως για την επανασύσταση της Εθνικής Λοταρίας της Μάλτας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου IZI Group μίλησε επίσης για το περιεχόμενο της προσφοράς τυχερών παιχνιδιών της IGT. Η IGT διαθέτει ένα εξελιγμένο χαρτοφυλάκιο λαχείων. Η IGT έχει επίσης ένα όραμα για βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία που ταιριάζει με αυτό της Εθνικής Λοταρίας της Μάλτας. Η τελευταία έχει ως στόχο να παρέχει στους παίκτες μοναδικές και εξαιρετικές εμπειρίες ψυχαγωγίας τυχερών παιχνιδιών. Η IZI Groupe δεσμεύεται να παρέχει στους παίκτες ένα ασφαλές και υπεύθυνο περιβάλλον τυχερών παιχνιδιών.

Τέλος, ο Johan Schembri εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τα σημαντικά επιτεύγματα που έχει επιτύχει μέχρι στιγμής η Global Services Limited PLC, ιδίως σε χρόνο ρεκόρ. Η επίδειξη αυτή τον κάνει να ανυπομονεί να δει τι θα συμβεί στη συνέχεια. Το αφεντικό του ομίλου IZI ανυπομονεί ήδη να προσφέρει στους παίκτες μια ακόμη πιο μοναδική και εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού για τα επόμενα 10 χρόνια.

Σχετικά με το λογισμικό IGT

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερ: Όχι

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού IGT στην ιστοσελίδα μας: