Sat. Jul 27th, 2024
Gaming Realms GoldenPark

Ο προμηθευτής τυχερών παιχνιδιών Gaming Realms ενίσχυσε τη θέση του στην Ισπανία μετά το λανσάρισμα του χαρτοφυλακίου Slingo με την GoldenPark. Η επιλογή επιφυλάσσει στους παίκτες δημοφιλείς τίτλους που είναι πλέον προσβάσιμοι στον κλάδο. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, ο προγραμματιστής iGaming συνεχίζει να επεκτείνεται στις ρυθμιζόμενες αγορές, αυξάνοντας παράλληλα την επιρροή του και τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του.

Τα παιχνίδια Slingo είναι δημοφιλή στους χρήστες

Τον τελευταίο καιρό, το περιεχόμενο Slingo της Gaming Realms έχει ήδη γίνει ανάρπαστο από το ισπανικό κοινό. Η συλλογή παρέχει κουλοχέρηδες και μπίνγκο για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Αυτά περιλαμβάνουν τα Slingo Sweet Bonanza, Slingo Starburst, Slingo Reel King και Slingo Da Vinci Diamonds. Στον κατάλογο θα προστεθούν και άλλα νέα προϊόντα για την προσέλκυση νέων παικτών.

Με τη συνεργασία με την GoldenPark, ο εκδότης Gaming Realms μεγιστοποιεί την προβολή του στον τομέα του iGaming μέσω των προϊόντων του. Η GoldenPark έχει ισχυρή παρουσία στα επίγεια και διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια στην Ισπανία. Η χώρα παραμένει μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά με πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Η ενσωμάτωση καινοτόμου και καθηλωτικού περιεχομένου επιτρέπει στους τοπικούς φορείς εκμετάλλευσης να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με την περιφερειακή διευθύντρια λογαριασμού της Gaming Realms, Mariachiara Lagravinese, αν και η εταιρεία απέκτησε πρόσβαση στην αγορά μόλις τον τελευταίο χρόνο, η μάρκα κατάφερε να αυξήσει γρήγορα το αποτύπωμά της στη χώρα. Η ίδια πρόσθεσε ότι το περιεχόμενο του Slingo έχει αρχίσει να βρίσκει το κοινό του και λαμβάνει θετικά σχόλια από τους παίκτες. Η εξάπλωση των ζωντανών παιχνιδιών με τη GoldenPark καταδεικνύει μια επιτυχημένη στρατηγική και τη συνέχιση της δημοτικότητας των προσφορών στον τομέα. Ως αποτέλεσμα, ολόκληρη η ομάδα είναι ευτυχής που συνεχίζει αυτή τη συνεργασία και επωφελείται από αυτήν”, λέει ο Lagravinese.

Στην GoldenPark, ο διευθυντής λειτουργιών Andrés García, η απόκτηση πρόσβασης σε μια ποικίλη προσφορά θα βοηθήσει την εταιρεία να ξεχωρίσει από τους άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται στην αγορά. Συνεργαζόμενη στενά με την Gaming Realms, η πλατφόρμα είναι σε θέση να προσφέρει στους παίκτες μια μοναδική και ισχυρή βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Επιπλέον, πρόκειται για μια ευκαιρία να απολαύσουν ένα επίπεδο ψυχαγωγίας που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

Μέχρι σήμερα, το περιεχόμενο του Slingo παραμένει μια περιζήτητη καινοτομία για τους φορείς εκμετάλλευσης μέσω της δημοτικότητάς του στους παίκτες. Το χαρακτηριστικό έχει κερδίσει πολλές δικαιοδοσίες, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων εμπορικών σημάτων τυχερών παιχνιδιών όπως η Entain. Πράγματι, ο όμιλος έχει λάβει άδεια από την Gaming Realms για να σχεδιάσει το δικό του παιχνίδι Slingo. Ένας μεγάλος αριθμός φορέων εκμετάλλευσης δείχνει επίσης έντονο ενδιαφέρον για την ιδέα του προγραμματιστή.