Sat. Jul 27th, 2024
Vecchi και Reale Mutua Torino χωρίζουν τους δρόμους τους

Παρά τις προϋποθέσεις και τις προοπτικές που είχαν προαναγγελθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της παρουσίασης τον περασμένο Οκτώβριο και τις επακόλουθες αντιπροσωπείες από το διοικητικό συμβούλιο, οι δρόμοι μεταξύ του επί σειρά ετών μάνατζερ και της εταιρείας της via Cervino χωρίζουν.

Είναι αλήθεια ότι η φυσική ημερομηνία λήξης του συμβολαίου είχε οριστεί για τις 30 Ιουνίου του περασμένου έτους και ότι επομένως δεν μπορεί να γίνει λόγος για ρήξη, αλλά η αδιακρισία (ελλείψει επίσημων ανακοινώσεων) δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Σύμφωνα με τους καλά πληροφορημένους, στη βάση αυτής της απόφασης του προέδρου Avino, φαίνεται ότι οι διαφωνίες αφορούσαν τη διαχείριση του μελλοντικού τομέα της νεολαίας και μαζί της τη συμφωνία που δεν υλοποιήθηκε ποτέ με την Comitato Promotore Auxilium Torino και τις πραγματικότητες της επικράτειας που είναι έτοιμη να εισέλθει στο προσκήνιο.

Αν ο διευθυντής της Μπολόνια ήταν μεταξύ εκείνων που θεώρησαν θετική προοπτική τον ενδεχόμενο λευκό καπνό, δεν ισχύει το ίδιο για τον προστάτη, ο οποίος ήταν τουλάχιστον επιφυλακτικός, κυρίως λόγω μιας σειράς ασαφειών, που ποτέ δεν ξεδιαλύθηκαν πλήρως ούτε ακόμη λιγότερο διευκρινίστηκαν όσον αφορά τη στερεότητα του σχεδίου, το οποίο τον τελευταίο καιρό έχει σχεδόν εξαφανιστεί εντελώς.

ΑΓΟΡΑ – Μετά τις επιβεβαιώσεις της De Vico, Poser e Schina, το μόνο που λείπει είναι η επίσημη ανακοίνωση για την επιβεβαιωτική υπογραφή της Vencatoενώ οι επαφές συνεχίζονται με Simone Pepeτο αδιαμφισβήτητο είδωλο του λαού των Gialloblu πάνω στον οποίο Ciani θα ήθελε επίσης να μετρήσει για την επόμενη σεζόν.

Μετά την έξοδο του Guariglia (Treviglio), ένας άλλος σομελιέ (όπως ο De Vico) θα μπορούσε να φτάσει στην αυλή του Τορίνο: αυτές είναι αποφασιστικές μέρες για την άφιξη στη σκιά του Mole του Francesco Candussi αν και δεν υπάρχει έλλειψη εναλλακτικών λύσεων. Ο Φρίουλιανός επιθετικός, γεννημένος το 1994, έπαιξε φέτος οκτώ παιχνίδια με τη Σκαλιγκέρα στην LBA, το πέμπτο του με τους Βενετούς, ενώ τον Φεβρουάριο μετακόμισε στην Fortitudo Bologna στην Α2, σκοράροντας 14,6 πόντους μέσο όρο στα 8 παιχνίδια που έπαιξε στα πλέι οφ στη χρυσή ρακέτα και 4,6 ριμπάουντ. Μια ενίσχυση που επιθυμούσε σφόδρα ο προπονητής της Ούντινε, ο οποίος με τους Ds D’Orta ετοιμάζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Η μη ανανέωση του Taflaj ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον νεαρό της τάξης του 2001 Matteo Ghirlanda (ανακοινώθηκε χθες), την περασμένη σεζόν στο Μονφεράτο όπου συγκέντρωσε σημαντικά λεπτά συμμετοχής και 6.5 πόντους μέσος όρος ανά παιχνίδι. Για τους δύο Αμερικανούς, θα μιλήσουμε ξανά σε λίγες εβδομάδες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές βολές.