Sat. Jul 27th, 2024
LBA - Virtus Bologna, Zanetti "Στο Μιλάνο με αυτοπεποίθηση και 4 σωματοφύλακες"

© photo by Savino Paolella

Ο ιδιοκτήτης της Virtus Bologna Massimo Zanetti μετά το τέλος του Game 6 έσπασε τη μυστικότητα που τον συνόδευε σε όλη αυτή την τελική σειρά πλέι οφ της Σειράς Α και άφησε ένα σχόλιο στα μικρόφωνα του TRC.

“Μια όμορφη πρόκληση με δύο σπουδαίες ομάδες που αποτελούνται από σπουδαίους πρωταθλητές που τιμούν και ελπίζω να ενισχύουν το άθλημά μας. Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε στο Μιλάνο, παίζουν στην έδρα τους και έχουμε δει ότι ο παράγοντας γήπεδο μετράει πολύ.

Ελπίζουμε να πάμε εκεί ξεκούραστοι, έχουμε αυτοπεποίθηση, κάθε αγώνας είναι μια ιστορία από μόνος του. Ο Χάκετ είναι κάτι απίστευτο, εξαιρετικό, αλλά όλοι έπαιξαν καλά. Ο Τεόντοσιτς και ο Μπελινέλι ήταν αξιέπαινοι, έπαιξαν πολύ και το να μπαίνεις στο γήπεδο κάθε δεύτερη μέρα είναι κουραστικό.

Η Βίρτους πρέπει να είναι όλο και πιο δυνατή, ελπίζω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και για το πρωτάθλημα και εμείς θα έχουμε πάντα απέναντί μας τη Μίλαν. Θα περάσω αυτές τις μέρες στο γραφείο και θα δουλέψω, μετά θα πάω στο Μιλάνο με τέσσερις σωματοφύλακες όπως έκανε ο Αρμάνι.

Την τελευταία φορά που πήγα εκεί μόνος μου και δεν πήγε καλά. Ξέραμε ότι ήμασταν πολύ δυνατοί στην έδρα μας, δεν θέλαμε να κερδίσουν εδώ, τώρα θα παλέψουμε ξανά. Σοκαρίστηκαν από τη διαιτησία; Δεν σχολιάζουμε. Τώρα θα πάμε εκεί, είμαι σίγουρος”.