Sat. Jul 27th, 2024
NBA MARKET - Ο Γκαλινάρι θα αποχαιρετήσει τη Βοστώνη: Εμπλέκεται σε ανταλλαγή του Πορζίνγκις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Shams Charania, εσωτερικός συνεργάτης της The Athletic, i Boston Celtics, i Washington Wizards και το Los Angeles Clippers συζητούν μια ανταλλαγή τριών ομάδων που θα φέρει τη Μασαχουσέτη Kristaps Porzingis.

Ο Πορζίνγκις έχει στο συμβόλαιό του μια οψιόν παίκτη 36 εκατομμυρίων που μπορεί να εξασκηθεί για την επόμενη σεζόν. The Athletic κάνει λόγο για opt-in και ανταλλαγή, ένα σενάριο στο οποίο ο Πορζίνγκις θα επιβεβαιώσει τη συμφωνία του για τη σεζόν 2023/24 με το σχέδιο να επεκτείνει ενδεχομένως με τη Βοστώνη αργότερα μέσα στη σεζόν.

ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Με τον Πορζίνγκις στη Βοστώνη, Malcolm Brogdon κατευθύνεται προς τους Λος Άντζελες Κλίπερς ενώ Marcus Morris και μελλοντικές επιλογές στο ντραφτ Washington Wizards. Σύμφωνα με Yahoo! Sports, θα συμμετάσχει επίσης στην ανταλλαγή Ο Ντανίλο Γκαλινάρι αναμένεται να ενταχθεί στους Ουίζαρντς.

Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς έχουν ξεκινήσει μια διαδικασία ανοικοδόμησης μετά την ανταλλαγή του Μπράντλεϊ Μπιλ με τους Φοίνιξ Σανς. Με τον Kyle Kuzma να έχει επίσης λήξει το συμβόλαιό του, το franchise θέλει να παραχωρήσει τον Porzingis προκειμένου να αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία από τα οποία θα ξεκινήσει στο μέλλον.