Sat. Jul 27th, 2024
ΑΓΟΡΑ ΝΒΑ - Ανταλλαγή Πορζίνγκις: Ο Σμαρτ και ο Γκαλινάρι φεύγουν από τη Βοστώνη, όχι ο Μπρόγκντον

Η ανταλλαγή για την οποία σας ενημερώσαμε χθες το βράδυ, με τον Kristaps Porzingis μετακίνηση από την Ουάσινγκτον στη Βοστώνη, με τον Μπρόγκντον στους Κλίπερς και τον Γκαλινάρι στους Ουίζαρντς, τινάχτηκε στον αέρα την ιταλική νύχτα, αλλά πριν λήξει η μεταμεσονύχτια προθεσμία στις ΗΠΑ (6 π.μ. στην Ιταλία) οι Σέλτικς την επανέφεραν σε τροχιά, αυτή τη φορά με επιτυχία,

Μια γρήγορη διαπραγμάτευση με τους Μέμφις Γκρίζλις και η υπογραφή της οψιόν παίκτη των 36 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Πορζίνγκις οδήγησαν σε αυτά τα αποτελέσματα: ο σέντερ Κρίσταπς Πορζίνγκις στους Σέλτικς, ο γκαρντ Marcus Smart στους Grizzlies και τον γκαρντ Tyus Jones στους Wizards, δήλωσαν πηγές στον Adrian Wojnarowski του ESPN.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Μέμφις παραδίδει στη Βοστώνη την επιλογή του πρώτου γύρου στο ντραφτ της Πέμπτης – το νούμερο 25 – καθώς και την επιλογή του πρώτου γύρου μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων προστατευόμενων των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς το 2024- ενώ οι Σέλτικς στέλνουν στην Ουάσινγκτον την επιλογή του νούμερο 35 στο ντραφτ της Πέμπτης. Οι Σέλτικς στέλνουν επίσης Ντανίλο Γκαλινάρι και το κέντρο Mike Muscala στην Ουάσιγκτον ως μέρος της συμφωνίας.